Meer dan ontwerpen

Communicatie is meer dan alleen uw logo of huisstijl. Goede communicatie ontstaat door tweerichtingsverkeer. Hoe wilt u dat uw doelgroep u ziet? Maar nog belangrijker wat heeft uw doelgroep nodig?

Basis als vertrekpunt
Samen gaan we terug naar de basis; gedesign investeert graag in een goede samenwerking en heldere communicatie. Zo krijgen wij inzicht in datgene dat u doet, hoe u denkt en wat u wilt bereiken met uw onderneming. We bekijken wat u heeft aan communicatie- middelen en kijken of die nog weergeven wat u wilt vertellen.

Passende communicatie
Door actief en creatief met u mee te denken, vinden wij samen de communicatiestrategie die past bij uw situatie. Soms net even anders dan het oorspronkelijke plan maar elke keer doeltreffend. En altijd een communicatieoplossing die uw verwachtingen overtreft.

Zichtbaar in projecten

Richting bepalen

In de eerste brainstorm gesprekken hebben we de richting bepaald waar SKS naartoe zou moeten gaan. De ontwikkelde uitstraling hebben we aangepast aan de doelgroep...

Adviserende rol

Buiten de ontwerper van hun hele stijl zijn we voor Stand Strong Selfdefence aan communicatie adviseur. We kijken en denk mee. Bepalen dan en gaan verder...