Expertise gedesign

Het vertalen van ideeën naar ontwerpen voor aansprekende merkcommunicatie, dat is wat wij voor u kunnen doen én dat doen we goed! Of het nu gaat om het ontwerpen van een enkel product of het vormgeven van een volledig communicatieproces.

Corporate branding
Onze expertise omvat alle aspecten van corporate branding. Deze wordt versterkt en bevestigd door de ruime ervaring die wij hebben opgedaan tijdens het succesvol realiseren van vele projecten.

Van klein tot groot, van groot tot klein
gedesign is een professionele partner voor het ontwerpen van uw logo, huisstijl, website, brochure, magazine, advertentie, uitnodiging, digitale communicatie of gehele campagnes. Voor ons is geen uitdaging te groot en geen opdracht te klein.

Zichtbaar in projecten

Klein...

Espida is een kleine onderneming die nu klein wil blijven. Die wens hebben we omgezet naar alleen een logo als basis van zijn identiteit. Ook in je communicatie mag die duidelijkheid er zijn...

... en groot

Samen met communicatie bureau Comm op! hebben we een magazine ontworpen voor het feest van Nijkerk 600 jaar. Brainstormen, kleur palet maken, typografische proeven in een stramien opzetten...