The way we do it

Met deze 5 stappen die ik je kan aanbieden,
zal jouw merk groeien en meer impact maken.

1. Verdieping

Ken jezelf als ondernemer

De manier waarop jij als mens bent, komt terug in je onderneming. Als jij heel sociaal bent zal je waarschijnlijk niet zo snel je hele onderneming online bouwen, want je wilt menselijke connectie. Net zoals je jezelf niet als spreker zal gaan profileren als je nachten niet slaapt door de spanning voor het podium.

Idealiter zou jouw onderneming een afspiegeling zijn van de beste versie van jou als mens. Het is daarom belangrijk om, als ondernemer of leider van een bedrijf, goed te weten wat jou kenmerkt als mens en ondernemer. In mijn LYB traject vindt je manieren waarop je je bedrijf kan opbouwen zoals het past bij jou als mens.

2. Living Your Brand

Vertel het verhaal van je merk

Jouw onderneming heeft een eigen identiteit en eigen kernwaarden. Wat betekenen deze waarden voor je merk, je doelgroep, je personeel, je onderneming?

Via mijn Living Your Brand methode, wordt het helder. Ik ga samen met jou (of je hele team) in een aantal sessie door verschillende modules heen. Hierdoor vind je de manier waarop je doelgroep, jouw merk wil beleven en hoe je ze kan bereiken. Je ontdekt de essentie van je onderneming en hoe je deze niet alleen in je communicatie, maar door je hele bedrijfsstructuur kan gebruiken. En nog veel meer…

3. Branding

Laat je merk verbinden en je bedrijf groeien!

Wij (her)-positioneren en (re)-branden je merk waar nodig is. Lichten uit en versterken wat raakt en tegelijk laten we vallen wat niet werkt. We brengen de essentie helemaal tot leven in tekst en beeld waardoor je merk weer verbinding maakt. Mensen emotioneert, inspireert en raakt.

Merkbeleving word dan niet alleen maar een term maar een gevoel. Daadwerkelijk een beleving, extern in de wereld en intern, in je eigen bedrijf. En zo kan jouw merk weer positieve impact maken en je bedrijf groeien.

4. Implementatie

Jij hoeft het niet te doen. Wij doen het voor je!

Ik weet het, niet elk bedrijf heeft een eigen marketingafdeling (waar ik trouwens heel graag mee samenwerk). Daarom heb ik een netwerk opgezet.

In het Gedesign Branding Network zitten buiten een paar top designers nog veel meer specialisten. Samen implementeren we wat nodig is om jouw merk zichtbaarheid te geven. Oftewel… we bouwen je website, zorgen voor aankleding van je pand, regelen je drukwerk, organiseren je event, plannen de lancering van je merk, schrijven je teksten, zetten e-mail campagnes voor je op enz.

5. Vertrouwd partnerschap

En nu…? Gaan we gewoon samen verder

Eenheid is een van de belangrijkste pijlers van een goed merk. Niet alleen in de uitstraling, maar in de hele merkbeleving. Constant en steeds beter.

Wil je het zelf doen? Helemaal goed! Ik zorg dat je de visuele tools hebt om je merk verder zichtbaar te maken. Maar wil of kan je dat niet… dan ben ik er voor je als een vertrouwd partner in branding. Met mijn hele netwerk aan professionals zorgen wij dat jouw merk zichtbaar blijft en impact maakt. 

Mijn passie is om ondernemers te helpen, hun merk (weer) sterk de wereld in te brengen vanuit hun authentieke kracht. Zodat ze de juiste doelgroep raken en een blijvende verbinding kunnen opbouwen. Met een merk dat voor meer impact zorgt en bijdraagt aan de groei van de onderneming.