Het verhaal van Uw Financieel huis

Al uw financieel advies onder één dak. Wij helpen en staan voor u klaar bij advies of vragen over uw hypotheek, belastingaangifte en uw verzekeringen.

Bent u ondernemer? Bij Uw Financieel Huis hebt u één adres voor uw administratie, belastingadvies en uw verzekeringen.

uitdaging

krachten werden samengebundeld in een nieuw gebouw

Verschillende bestaande bedrijven, samen in een gloednieuw pand. Zodat er één locatie is waar je voor al je financieel advies terecht kan. De naam was snel duidelijk, maar hoe maak je daar nu een merk van die herkenbaar is voor iedereen?

Ze wilde graag een merk die eigenheid had maar die niet de eigenheid van alle bedrijven die in het pand zaten weg zou nemen. Die stijlen, hoe verschillend ook, moesten blijven.

Creatie

open, modern en tegelijk eenvoudig

We zijn eerst op de nieuwe locatie gaan kijken. Al lopend hebben we gebrainstormd over hoe dit pand, net naast een treinspoor, in Apeldoorn bekend kan worden als de place-to-be voor al je financiële zaken.

In het logo en de aankleding van het pand hebben we de openheid, moderne look en tegelijk ook de historie van het pand verwerkt. Het logo is modern, strak en heel open gemaakt zodat het uitnodigend is. Als je het pand binnenkomt kan je je jas ophangen bij de grote foto wand met het historische oude pand erop. Het hele pand heeft een huiselijke moderne uitstraling. Ook straalt het logo rust een eenvoud uit zodat de verschillende bedrijven hun authentieke eigen stijl kunnen behouden en niet overrompeld zouden worden.

impact

zichtbaarheid op een mooie locatie

Alle bedrijven die zich vestigen in het pand kunnen meeliften op de bekendheid van uw financieel huis. De drukke locatie geeft een mooie kans om zichtbaar te zijn. Zo hebben we aan de kant van het spoor het logo als webadres zes meter groot op de muur geplaatst zodat elke treinreiziger het ziet.

Intussen zijn er al weer twee nieuwe bedrijven gevestigd in het gebouw en uiteraard zijn hun logo’s ook op de ramen geplaatst. Eigen, helder en goed zichtbaar.

Gerda gaf ons de totaaloplossing waar wij naar zochten. Door de juiste belettering een professionele uitstraling voor ons nieuwe pand en de opmaak van de huisstijl in drukwerk en e-mail. Gerda heeft voor ons een beeldmerk ontwikkeld wat precies datgene was dat wij in ons hoofd hadden. Een uniek eigentijds ontwerp dat volledig past bij de uitstraling van onze identiteit en het pand. Gerda is flexibel, betrokken, denkt mee en geeft advies.

Wouter Simpelaar - Reijersen Simpelaar - uw financieel huis